Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

H PareaΦόρουμΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Επαναλαμβάνει ότι δεν παραιτείται

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Admin
Adminnistrator
Adminnistrator
Admin

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 838
Registration date : 05/03/2008

Character sheet
Συγγραφείς:
Επαναλαμβάνει ότι δεν παραιτείται Left_bar_bleue15/15Επαναλαμβάνει ότι δεν παραιτείται Empty_bar_bleue  (15/15)

Επαναλαμβάνει ότι δεν παραιτείται Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Επαναλαμβάνει ότι δεν παραιτείται   Επαναλαμβάνει ότι δεν παραιτείται Empty10/8/2008, 1:36 pm

Επαναλαμβάνει ότι δεν παραιτείται 62926_b

Νέο πονοκέφαλο έχουν προκαλέσει στο Μαξίμου οι καταγγελίες του εφοπλιστή της SAOS Ferries για χρηματισμό στενό συνεργάτη του Αριστοτέλη Παυλίδη, την εποχή που ήταν υπουργός Αιγαίου και η δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης. Την ίδια ώρα δυναμώνουν οι φωνές στη Ρηγίλλης που προτείνουν ανεξαρτητοποίηση του κ.Παυλίδη έως ότου ξεκαθαρίσει η υπόθεση, όπως είχε πράξει και ο Κώστας Κουκοδήμος.

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου ωστόσο με σημερινή δήλωσή του απορρίπει το ενδεχόμενο παραίτησης. Η δήλωση έχει ως εξής: "Είμαι ιδρυτικό μέλος της Νέας Δημοκρατίας. Ο Δωδεκανησιακός λαός με τιμά με την ψήφό του από το 1977 και ουδεμία σκέψη παραιτήσεώς μου από την Κ.Ο. του κόμματος στο οποίο ανήκω, υπάρχει. Καθόσον αφορά δε, στα δημοσιεύματα για την υπόθεση Μανούση, δηλώνω ότι:

1) Μετά την προσφυγή μου στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τον αποκλειστικό λόγο έχει η Δικαιοσύνη.

2) Όσον αφορά στην οικονομική μου κατάσταση, αυτή είναι πασίγνωστη στους συμπατριώτες μου, αλλά και σε όσους παρακολουθούν τις δηλώσεις μου περί του "Πόθεν έσχες". Η τελευταία μάλιστα δημοσιοποιήθηκε προ ημερών.

3) Όσοι έχουν απορία περί των τραπεζικών μου λογαριασμών, τους πληροφορώ ότι αυτοί περιλαμβάνονται στην προαναφερθείσα δήλωση και είναι στη διάθεση του κάθε θεσμικά ενδιαφερομένου και χωρίς εισαγγελική παραγγελία".
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://hparea.net

Επαναλαμβάνει ότι δεν παραιτείται
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-
Μετάβαση σε: